Home

 

 

Enschedese Studenten Boksvereniging

 

E.S.B.V. BUITENWESTEN

Home

 

E.S.B.V. Buitenwesten is een studentenboksvereniging met ongeveer 80 leden, gevestigd in het sportcentrum van de Universiteit Twente. Van beginner tot wedstrijdbokser, voor iedereen is er de mogelijkheid om bij buitenwesten te trainen op het juiste niveau, op 6 momenten verspreid over de week. Er zijn conditietrainingen, techniektrainingen en wedstrijdtrainingen, dus voor elk wat wils.

 

Naast de bokstrainingen is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Met maandelijkse borrels en verschillende activiteiten verspreid over het jaar, zoals bijvoorbeeld paintballen, een pubquiz, dies en het actieve ledenuitje is er volop aanbod aan leuke activiteiten! Benieuwd? Kijk dan ook zeker even naar onze nieuwe promo video:

 

 

 

 

 

Als het je leuk lijkt om een keer mee te boksen, dan kun je vrijblijvend langskomen op een van de trainingen.

 

De contributie bedraagt €60,- per collegejaar, daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldige Union Card en betaal je zoals bij iedere vereniging €22.50 verenigingsheffing. Verder wordt het aangeraden om eigen boksspullen aan te schaffen, passend bij het niveau waarop je bokst. Tot die tijd kun je natuurlijk gebruik maken van het materiaal van Buitenwesten. Voor starterspakketjes of tips over goede boksspullen kun je altijd bij onze trainer Hans, of het bestuur langskomen tijdens de trainingen.

 

Tot bij de training!